Moonlight Kapsalon

Kapperszaak is geen hobby,
het is een levensstijl.

Neem contact met ons

MAAK EEN AFSPRAAK

Diensten

MENS GROOMING

Services

De kappers van moonlight kapsalon zijn experts in het knippen van haar. Snel maar voorzichtig en heel knap.

Neem plaats in onze mooie stoelen, leun achterover en laat u op luxe wijze een fris hoofd schuimen.

Wij drogen op een hele snelle en voorzichtige manier dat je het geeneens gaat merken!

Lees meer over onze prijzen

WIJ HEBBEN U GEDEKT

Onze producten

[fusion_products_slider picture_size=”auto” cat_slug=”geen-categorie” number_posts=”4″ carousel_layout=”title_below_image” autoplay=”no” columns=”3″ column_spacing=”10px” scroll_items=”1″ show_nav=”no” mouse_scroll=”no” show_cats=”no” show_price=”yes” show_buttons=”yes” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]
Bekijk ons ​​assortiment

WIJ HEBBEN U GEDEKT

Onze producten

[fusion_products_slider picture_size=”auto” cat_slug=”” number_posts=”5″ carousel_layout=”title_below_image” autoplay=”no” columns=”1″ column_spacing=”10px” scroll_items=”1″ show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” show_cats=”no” show_price=”yes” show_buttons=”yes” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]
Bekijk ons assortiment

WAT DE MENSEN ZEGGEN

Reviews

De medewerkers en medewerksters van Moonlight zijn allen professionele kappers. Ze knippen de mooiste patronen (indien gewenst) in herenkapsels. De kapper is zeker niet duur, dus in deze tijd een uitkomst voor vele mensen. Dames, Heren, ouderen en kinderen iedereen is welkom. Je hoeft geen afspraak te maken maar kan zo binnen lopen en gaan zitten Echt een aanrader.

Karolien Deen

Top kapper in het centrum van Hoofddorp. Voornamelijk mannelijke kappers maar er staan ook twee dames. Frisse strakke zaak met vaak house achtige muziek op. Niet te hard. Snelle service en zeer betaalbare prijzen. En natuurlijk het aller belangrijkste is dat ze zeer goed knippen. Strakke contouren en goede overlopen. Alom een topzaak.

Ivo Wognum

Ik kom wekelijks met veel plezier bij Moonlight. Het personeel is vriendelijk en vakkundig, de wachttijden zijn kort en er is altijd een lekkere kop koffie beschikbaar om het nog aangenamer te maken. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Voor mij geen andere kapper meer!

Tim Benne